ANTALYA / MURATPAŞA - Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu

Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu

Kızıltoprak Mahallesi 911. Sokak No 5 Muratpaşa/ANTALYA
Vizyon
İSTİYORUZ Kİ, öğrencilerimiz ve çalışanlarımız “NADİDE” bir ortamda bulunduklarını hissetsinler. İSTİYORUZ Kİ, bölgemizde aranılan ve kendini yenileyen bir okul olalım. İSTİYORUZ Kİ, okulumuz, mezun olan öğrencilerimizin her zaman uğradıkları ve unutmadıkları bir yer olsun. İSTİYORUZ Kİ, kütüphanemiz, spor alanlarımız, dinlenme salonumuz, öğrencilerimizin sorunlarına maddi ve manevi yardım edebilecek birimlerimiz olsun. İSTİYORUZ Kİ, öğrencilerimiz okula istekli gelsinler. İSTİYORUZ Kİ, eğitim teknolojisinden olabildiğince yararlanarak, bireysel yeteneklerin gelişimini sağlayıp üretkenliği arttıralım. İSTİYORUZ Kİ, öğrenci merkezli eğitim uygulayarak, sağlıklı ve mutlu toplum oluşturma yolunda bilinçli bireyler yetiştirelim.
Misyon
“ Biz Atatürk ilke ve devrimleri temelinde çağdaş, laik, demokratik eğitim sunarak, karşılıklı sevgi ve saygı atmosferi içinde, bilimsel, öğrenci merkezli, geleceğe dönük, hayata hazırlayıcı bir eğitim vermek, bir örgüt kültürü içinde yaşam boyu öğrenilebilen, yerel değerlere bağlı, evrensel değerlere açık bireyler yetiştirmek için varız.”
Öğretim Şekli :Sabahçı
08.00- 13:40