ANTALYA / MURATPAŞA - Nadire Konuk ve Ali Oğuz Konuk Ortaokulu

Nis

Okulumuz sekizinci sınıf öğrencileri ile Antalya Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi 'ne tanıtım gezisi düzenledik.

Mrt

21.03.2024 tarihinde  okulumuz 7.sınıf öğrencilerine  ““SİBER GÜVENLİK”     eğitim semineri verildi.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimizle Erünal Sosyal Bilimler Lisesi 'ne tanıtım gezisi düzenledik.

Mrt

8.sınıf öğrencilerimizle Yusuf Ziya Öner Fen Lisesi 'ne tanıtım gezisi düzenledik.Önceki yıllarda mezun olup ilgili okulu kazanan öğrencilerimiz Hüseyin DEMİREL ve Ömer Talha DEMİREL'in önderliğinde  yapılan tanıtım, öğrencilerimizin motivasyonu açısından oldukça faydalı oldu.Kendilerine teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 7 ve 8.sınıf erkek öğrencilerimize okulumuza davet ettiğimiz  Muratpaşa RAM rehber öğretmenleri tarafından "Ergenlik Dönemi Gelişim Özellikleri" konusunda bilgilendirme yapıldı.

Nis